Julian Benoni - Panorama Prahy

Detail položky

Detail položky

Lept, 65x30,5 cm. Signováno tužkou vpravo dole J. Benoni. Volný list.

> Zobrazit detail položky a informace o autorovi

Nejdelší strana: 70 cm

 

o autorovi: Julian Benoni: umělec, filozof, teoretik
Julian Benoni je pozoruhodný umělec a myslitel, který se zabývá nejen tvorbou uměleckých děl, ale také jejich filozofickými a teoretickými základy. Je známý jako autor zákonů evoluce umění, které reflektují dynamiku vývoje uměleckého vyjádření v průběhu času. Jeho práce je také spojena se školou Nového prostorového umění a konceptem eliptické perspektivy, který přináší nový pohled na vnímání prostoru a perspektivy v malbě.

Jedno z jeho významných děl je obraz nazvaný "Hostina", který je proveden olejem na plátně o rozměrech 100 x 140 cm. Tento obraz je navržen v panoramatické perspektivě, která umožňuje divákovi ponořit se do děje a cítit se jako účastník události zobrazené na obraze.

Nejvyšší dosažená cena za dílo tohoto autora v aukci: 160 000 Kč.


Julian Benoni: Artist, Philosopher, Theorist

Julian Benoni is a remarkable artist and thinker who delves into not only the creation of artistic works but also their philosophical and theoretical foundations. He is known as the author of the laws of art evolution, which reflect the dynamics of artistic expression over time. His work is also associated with the New Spatial Art school and the concept of elliptical perspective, which offers a fresh perspective on spatial perception and perspective in painting.

One of his significant works is a painting titled "Feast," executed in oil on canvas measuring 100 x 140 cm. This painting is designed in panoramic perspective, allowing the viewer to immerse themselves in the narrative and feel like a participant in the event depicted in the artwork.

119801. Panorama Prahy
Zbývá:30 dnů, 2 hodin
Konec dražby:01.08.2024 20:50:00
Vyvolávací cena:3 000 Kč
Chcete prodat obraz od stejného autora?

> Zobrazit informaci jak prodat obraz v aukci