Zahájení podzimní části aukční sezóny ..... a antikvariát na prodej

Vážení přátelé,

 

Léto uběhlo rychle a opět se setkáváme nad našimi aukcemi. Podařilo se nám získat krásné položky a věřím, že si každý najde svého favorita.

 

Podzimní sezónu otevře aukce grafiky a knih 19. a 20. září, následovaná aukcí obrazů 25. a 26. září. V polovině října pak proběhne aukce starožitností. Uvítáme Vaše nabídky do našich následujících aukcí. 

Dovolte ještě jedno "soukromé" oznámení. Jak asi všichni víte, provozujeme dlouhá léta i knižní antikvariát. Množství práce, které (rádi) věnujeme přípravě našich aukcí, nám neumožňuje se nadále věnovat i této druhé činnosti. Proto jsme se rozhodli nabídnout celý antikvariát na prodej. Co nabízíme? Kolem 11.000 vybraných knih, které jsou už zpracované - popsané a nafotografované. Knihy jsou umístěné na webu www.antikvakorunni75.cz a databáze je snadno přemístitelná na jinou adresu. Za antikvariát požadujeme 220.000 Kč s tím, že je určitě možná dohoda třeba ohledně financování nákupu. V případě Vašeho zájmu nám napište na info@obrazyvaukci.cz  nebo zavolejte magistru Jakubcovou na telefon 608731923. Rádi zodpovíme Vaše dotazy!



Ing. Jaroslav Jakubec 

Mgr. Dominika Jakubcová 

Bc. Jan Doležal  

a ostatní pracovníci Obrazů v aukci